Ghee – Ghee
  • GHEE – Пречистен путер

    GHEE е висококвалитетен пречистен путер добиен од сепарираната млечна маст во уникатен производствен процес и во таков пречистен облик GHEE претставува чиста млечна есенција која не соджи ароми, шеќер, сол, бои и конзерванси. GHEE e 100% природен македонски производ.

    450.00 ден