ШТО ПРЕТСТАВУВА
GHEE ПУТЕРОТ?

 
GHEE е висококвалитетен пречистен путер добиен од сепарираната млечна маст во уникатен производствен процес и во таков пречистен облик GHEE претставува чиста млечна есенција која не соджи ароми, шеќер, сол, бои и конзерванси. GHEE e 100% природен македонски производ. Toj e прв македонски пречистен путер, кој се произведува во современиот индустриски погон во млекарницата ЈОКА и тоа од најквалитетно кравјо млеко без додатоци на адитиви и конзерванси. Ghee е посебен природен производ кој вистинските љубители на здравата храна и здравиот начин на живот го препознаваат во светски рамки и веќе долго време го користат како здрава замена за другите масла за готвење, а ние во ЈОКА ја имаме честа први да го произведуваме за македонскиот пазар и да ви ги претставивме придобивките од конзумирањето на GHEE путерот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЗОШТО СЕ КОРИСТИ GHEE?

 
 
 
 

КАКО СЕ КОРИСТИ GHEE?